22. září 2020

Byliny léčí – přednáška formou videokonference


Mgr. Jarmila Podhorná

23. 9. 2020, 17:00

Omlouváme se za změnu formy programu, ke které jsme byli nuceni přistoupit vzhledem k současné epidemiologické situaci. Věříme, že i tak získáte cenné informace z oblasti alternativní medicíny a bylinné léčby, které pomohou vašemu zdraví. Prostor bude také pro vaše dotazy.

14|15 BAŤŮV INSTITUT, budova 15, kavárna

Vstupné: plné 40 Kč, snížené 30 Kč.

Pokud jste si již zakoupili vstupenku na původní březnový termín, zůstává vám tato vstupenka v platnosti. Jestliže nechcete zakoupené vstupenky využít, můžete je vrátit na recepci 14. budovy (platí pro vstupenky pro březnový i zářijový termín).

Upozorňujeme návštěvníky, že na akci musí použít zúčastnění, dle nařízení Ministerstva zdravotnictví, ochranné prostředky dýchacích cest. Děkujeme za pochopení.


 

1 komentář:

  1. Musím říct, že jakožto člověk, který docela nerad chodí lidi, mi hodně vyhovuje ten koronavirový přerod a přechod do onlinu. Kde jaká firma teď dělá videokonference a přednášky, na které se připojím z gauče. :) Broadcast Praha zkrátka vede a rozjel to na plné čáře. A já musím říct, že si to fakt pochvaluju. :) Ono je to i o tom, že spousta věcí je vlastně zbytečná řešit osobní účastí. :)

    OdpovědětVymazat