20. září 2021

Kurz kvašené zeleniny

čtvrtek 7. 10. 2021, 17.00 – 19.00
14|15 BAŤŮV INSTITUT, 5. podlaží budovy 14, Vavrečkova 7040, Zlín
Na kurz je nutná rezervace místa!
V kurzu Vás Jan Kysela naučí připravovat kvašenou zeleninu na 15 způsobů, dozvíte se, proč zeleninu kvasit a jak to udělat, aby byla skutečně zdraví přínosná.
Naučíte se kvasit zeleninu v nálevu, ve vlastní šťávě, se solí, bez soli, v ume octu, v shoyu nálevu, v barevném nálevu, bleskově, krátkodobě i dlouhodobě. Na kurzu dostanete i tištěnou brožuru, kde jsou přehledně uvedeny zásady úspěšného kvašení, postupy i spousta receptů. Také se těšte na bohatou ochutnávku.

Vstupné: 300 Kč
(zahrnuje kurzovné, ochutnávku, brožuru Kvašená zelenina a přístup do online kurzu Kvašená zelenina na 1 měsíc)
Na kurz je nutná rezervace místa!

Rezervace, informace
edukace@muzeum-zlin.cz

telefon: 573 032 3xx (19, 20 či 21)

Upozornění pro návštěvníky
Pro účast na akci je třeba respektovat dosud platné nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR pro akce ve vnitřních prostorách, a to:

Potvrzení o prodělání Covid-19, nebo
Potvrzení o ukončeném očkování protiCovid-19, nebo
Negativní výsledek testu na Covid-19

Nemůžete-li zde doložit tyto požadavky, ale podmínky splňujete, dovolíme si vás požádat o vyplnění čestného prohlášení nebo provedení samotestu na místě.

2 komentáře:

  1. O něčem, co by mě naučilo správně kvasit zeleninu a ideálně udělat kimchi, přemýšlím hodně dlouho. A vzhledem k tomu, že váš web je jako jeden velký PR článek na zdravý životní styl a tyhle další chuťovky, tak bych klidně kurz využil. :) Jen je škoda, že je to tak daleko. Zlín mám asi tři sta kilometrů z ruky. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kurz byl opravdu skvělý, názorný a velmi přínosný. Kyselovi mají k dispozici také online kurz https://www.kyselove.cz/online-kurzy/kvasena-zelenina a právě vydali novou knihu o kvašení https://www.kyselove.cz/knihy/kvasena-zelenina-na-1008-zpusobu.

    OdpovědětVymazat